Usein kysytyt kysymykset

Sisältääkö Thermox nosto-ovipaketti kaiken tarvittavan?

Kyllä sisältää. Nosto-ovipaketti sisältää tarvittavat ovilammelit sekä kiskopaketin jolla ovi asennetaan kohteeseen. Asiakkaan tarvitsee ainoastaan tilata lisäksi käsikäyttöinen lukkopaketti jos oveen ei ole otettu mukaan sähköistä avaajaa.

Onko Thermox nosto-oven sähköinen avaaja vaikea asentaa?

Nosto-oven sähköinen avaaja on tehtaala esikoodattu, eli sen asentaminen on varsin helppoa. Kun avaaja on asennettu kattoon ohjeisen mukaisesti, niin siihen täytyy koodata ainoastaan ylä- ja alaraja-arvot. Tämän jälkeen ovi toimii molemmilla mukana tulleilla kaukosäätimillä

Nosto-oven sähköisen avaajan asenuksesta löytyy myös asennusvideo. Katso video tästä >>

Kuinka pitkä takuu Thermox nosto-ovilla on?

Thermox nosto-ovilla ja sähköisilla avaajilla on ostopäivästä lukien 2 vuoden tuotetakuu.

Onko Thermox autotallin nosto-oviin saatavilla varaosia?

Kaikkia Thermox nosto-oven varaosia löytyy yleensä heti varastosta. Ilmoita varaosia tilatessasi kuinka vanha nosto-ovesi on, koska ovimallit ovat vuosien aikana hieman muuttuneet.

Mihin tarvitsen nosto-oven hätävapautinta?

Jos nosto-oveen on asennettu sähköinen avaaja ja autotalliin ei ole toista erillistä sisäänkäyntiä, tulee oveen asentaa nosto-oven hätävapautin. Tämän avulla nosto-oven saa tarvittaessa auki (sähkökatko tms.) silloin kun sähköinen avaaja ei toimi.

Mikä on Thermox nosto-oven ylätilan tarve?

Nosto-oven oviaukon yläpuolella täytyy olla Thermox nosto-ovissa ylätilaa min. 23 cm ilman sähköistä avaajaa ja avaajan kanssa min. 25 cm. Thermox PLUS nosto-ovissa ylätilan tarve on aina min 21 cm. Thermox mittatilaus nosto-ovissa voimme tarvittaessa käyttää matalan oven kiskosarjaa jolloin pääsemme matalimmillaan 8 cm ylätilaan.

Voiko Thermox nosto-ovea kaventaa/madaltaa?

Nosto-ovea voi tarvittaessa hieman kaventaa/madaltaa. Tämä aiheuttaa tehdastakuun katkeamisen joten suosittelemme harkitsemaan laadukasta mittatilausovea.

Voiko oviaukko olla pienempi kuin ovi?

Oviaukko voi olla pienempi kuin mitä min. aukkomitat ovat, kunhan tallin sisäpuolella on tarvittava tila nosto-ovelle. Eli nosto-oven voi asentaa vaikka normaalin käyntioven paikalle jos tallin sisäpuolella on tilaa nosto-ovelle. Oviaukko ei voi olla ilmoitettuja aukkomittoja isompi!

Voiko Thermox nosto-oven sähköiselle avaajalle asentaa lisäkaukosäätimiä?

Kyllä voi. Yhdelle avaajalle voi koodata useita kaukosäätimiä jolloin esim. jokaisella perheenjäsenellä voi olla oma kaukosäädin.

Täytyykö tallin olla täysin valmis ennen kuin oven voi asentaa (jos kysymys uudiskohteesta)?

Autotallin levytykset täytyy olla tehtynä oviseinältä ja katosta jotta tarvittavat kiinnitykset voidaan tehdä. Huom! Autotallin ovikaukon yläpuolella täytyy olla puutavaraa mihin nosto-oven vääntäjousen saa kiinnitettyä turvallisesti.

2016 Smartia Oy