PRE-CUT PIHASAUNAT

ALARYHMÄ | PRE-CUT PIHASAUANAT| PÄÄKUVA

Pre-cut muunneltavat pihasaunat

TÄYSIN MUUNNELTAVAT PRE-CUT PIHASAUNAT!

Smartian pihasaunavalikoima sisältää Pre-cut pihasaunat, jotka ovat saatavana sellaisenaan tai täysin muunneltavissa. Pre-cut rakenteen ansiosta voimme toteuttaa myös pihasaunaunelmasi, vaikka se olisi vasta ruutupaperille piirrettynä luonnoksena tai haaveena ajuksissasi. Pre-cut pihasaunat sopivat erinomaisesti esim. kaupunkirakentamiseen, koska se voidaan toteuttaa ulkonäöllisesti samanlaiseksi talon kanssa. Ota rohkeasti meihin yhteyttä ja kerro haaveesi. Me suunnittelemme käyttötarkoitukseesi sopivan pihasaunan tai minkä vaan piharakennuksen.

Smartia Pre-cut pihasaunat erittäin pitkälle suunniteltuna Pre-Cut menetelmänä, jonka vuoksi ne soveltuvat hyvin sekä omatoimirakentajalle että ammattirakentajalle. Pre-cut menetelmässä runkorakenteen kaikki osat on määrämittaan sahattu, lovettu ja merkitty ja niiden paikka selviää mukana tulevista rakennepiirustuksista. Näin tärkeä runkorakentamisvaihe on nopeaa ja helppoa, eikä hukkatavaraa tule. Toimituksiimme sisältyvät lupa- ja rakennekuvat kunkin tarpeen mukaan.

Moderni ja kustannustehokas tuotantomme sijaitsee Raahessa hyvien logistiikkayhteyksien varrella. Toimitusaika paketilla on noin 4 viikkoa, mutta pystymme jopa 3 viikon toimitusaikaan rakennesuunnittelun jälkeen.
loader
Nouseva

{{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}} Tuotetta

Sivu
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'nav_description2')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Nouseva

{{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}} Tuotetta

Sivu
2016 Smartia Oy