Yritysinfo

 

Smartia – Rakentavien asiakkaiden asialla jo vuodesta 1987

Smartia on pitkään rakentamisen ja kaupan alalla toimineiden yksityishenkilöiden omistama yhtiö, jonka toiminta on tänä päivänä jakautunut eri tavalla erilaisia rakentajia palveleviin, kunkin alueen osaajista muodostuviin yksiköihin. Työllistämme reilu 20 henkilöä ja toimintamme on vakavaraista ja kasvaa. Arvovalintamme on tehdä pitkäjänteistä ja reilua liiketoimintaa alalla, jota kohtaan tunnemme suurta intohimoa. Erinomainen asiakaspalautteemme kertoo meidän olevan oikealla tiellä.

 

Autotallien ykkönen, toimitilojen kasvava toteuttaja

Smartia on maamme merkittävin autotallipakettien toimittaja. Joustava palvelutapamme alkaen suunnittelusta tallin tarviketoimituksiin ja toteutukseen on alan ehdotonta huippua. Yksilölliset rakennukset saa meiltä aina edullisesti ja helposti.

Kun yrityksesi tarvitsee uusia toimitiloja tai varastohallia, tarjoaa Smartia tilanteeseen sopivimman vaihtoehdon, olipa roolimme sitten vain tarviketoimittaja tai laajimmillaan avaimet käteen-toimittaja. Verkkosivustomme mallivalikoima antaa ideoita, jokainen rakennus suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaiseksi.

Piharakentaminen

Saunat, huvilat, varastot aitat ja muut pihan rakennukset ovat meidän lajimme. Hirrestä valmistetut laadukkaat tarvikepaketit tai työmaalle kokonaisena toimitettavat valmiit rakennukset ostat helposti verkkokaupastamme, Vantaan tai Limingan esittelypihalta tai ammattilaistemme avustuksella puhelimitse. Verkkokauppa toimii valikoiman näyteikkunana. Meiltä saat selkeät askelmerkit hankkeesi toteutukselle.

Verkkokauppa

Verkkokauppamme valikoima tukee rakentajan hankkeita tarjoamalla valikoiman parhaita omatoimirakentajan tai pihan varustelijan tuotteita. Tarkoituksemme ei ole tarjota täysin kattavaa rautakaupan valikoimaa, mutta valitut rakentamisen tuoteryhmämme tarjoavat aina hyvän vastineen rahalle. Kaupan päälle saat aina ystävällisen ja mutkattoman palvelun.

Talotehdaspalvelu

Smartian logistiikkakeskuksesta Limingasta lähtee päivittäin merkittävä osa Suomen pientalopakettien pientarviketoimituksista. Teemme yhteistyötä valtakunnan merkittävimpien toimijoiden kanssa toimimalla heidän tarviketoimittajinaan. Varastovalikoimamme on laaja: Kiinnikkeet, suojaustarvikkeet, aluskatteet, muovit, laastit, vesieristeet, maalit…


2016 Smartia Oy